Trainingen

Wil je goed voorbereid aan de start verschijnen? Dan adviseren wij je om deel te nemen aan de Amsterdam City Swim trainingen. De eerste training vindt plaats op maandag 12 augustus.

Trainingsdata & tijden
De ACS trainingen zullen op de volgende data plaatsvinden.
- Maandag 12 augustus
- Maandag 19 augustus
- Maandag 26 augustus
- Maandag 2 september

Op bovenstaande trainingsdagen ben je vanaf 17:30 uur harte welkom bij Roeivereniging RIC. Je hebt tot 20.30 de mogelijkheid om te trainen in de Amstel. Ook Personal Swimming is aanwezig om je te voorzien van tips en het beantwoorden van al je vragen.

Kosten
De kosten voor de zwemclinics zijn €6,- per training. Wij vragen iedereen dit bij aankomst van de training te betalen. Bij voorkeur graag contant betalen.

Wetsuits
Tijdens de trainingen heb je de mogelijkheid om vanaf €10,00 een shorty huren, dit bedrag gaat volledig naar de donatieteller. Wil je graag een eigen wetsuit aanschaffen? Vanaf nu zijn de wetsuits beschikbaar in onze webshop. Tijdens de trainingen kun je de wetsuits kopen, passen en eventueel ruilen.

Roeivereniging RIC
Alle trainingen zullen plaatsvinden bij Roeivereniging RIC. RIC is een rookvrije locatie waar alle ACS deelnemers terecht kunnen om te trainen. We raden je aan om met het openbaar vervoer of de fiets te komen in verband met bouwwerkzaamheden.
Adres: Korte Ouderkerkerdijk 32, 1096 AC Amsterdam

Clinics
Wil je als Businessteam of met een groep een persoonlijke clinic volgen ter voorbereiding op de Amsterdam City Swim? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Kick off
Op zondag 7 juli organiseren wij voor alle deelnemers en vrijwilligers een kick off ter voorbereiding op de Amsterdam City Swim. Tijdens deze middag zullen er diverse workshops en clinics gegeven worden met onder andere Personal Swimming, de KNRM, Waternet en Stichting ALS.
De kick off vindt plaats in het Sloterparkbad in Amsterdam. Ben jij erbij? Meld je dan hier aan.